Kuralsız Haber
HV
26 NİSAN Cuma 03:59

TCL’den çalışanların verimliliğini artıran geniş ürün yelpazesi

TCL 30+, TCL 30 SE akıllı telefonlar, MOVEAUDIO S600/ S180 kablosuz kulaklıklar ve TCL MW42V modem; çalışanların verimliliklerini artırıyor, yaptıkları işlerde kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlıyor, onlara birbirleri ile bağlantıda kalmalarına yardımcı oluyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 12-09-2022 11:26
TCL’den çalışanların verimliliğini artıran geniş ürün yelpazesi

TCL 30+, TCL 30 SE akıllı telefonlar, MOVEAUDIO S600/ S180 kablosuz kulaklıklar ve TCL MW42V modem; çalışanların verimliliklerini artırıyor, yaptıkları işlerde kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlıyor, onlara birbirleri ile bağlantıda kalmalarına yardımcı oluyor.

Yaz mevsiminin tatil günleri artık yavaş yavaş geride kalıyor. Birkaç günlük kısa bir aradan sonra bile işe dönüş çalışanları zorlarken uzun bir tatil sonrası işe başlamak biraz daha zor olabiliyor. Uzun bir tatil sonrası hızla çalışmaya geri dönmek zorunda olanların yardımına yine teknolojik ürünler yetişiyor. TCL’in çalışanların işini hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak mobil cihazları, kablosuz kulaklıkları ve modemleri ile ilk gününüzden itibaren işlerinizi hızla yoluna koyarak motive olabilir, verimliliğinizi artırarak mutlu bir çalışma hayatına sahip olabilirsiniz.

TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim için teknoloji demek sadece ürün demek değildir. Aynı zamanda insanların yaşamını kolaylaştırmak, onların ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayarak kaliteli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaktır. Bunun için ürünlerimizle çalışanların; iş ve yaşam dengelerini sağlamalarına yardımcı olmaya büyük önem veriyoruz. TCL'in bu amaç için sunduğu geniş bir ekosistemi bulunuyor. Profesyonellerin yaptıkları her işte kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlayan, onlara iletişimlerinde yardımcı olan, birbirleri ile bağlantıda kalmalarını sağlayan ürünler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

TCL’in iş dünyasında çalışanların yol arkadaşı olan cihazları içerisinde TCL 30+, TCL 30 SE akıllı telefonları, MOVEAUDIO S600/ S180 kablosuz kulaklıkları ve TCL MW42V modemi yer alıyor.                                                                                                                                 

Verimliliği artıran bir cihaz

TCL’in TCL 30+ akıllı telefonu, şirketin erişilebilir fiyat politikasındaki mükemmel performansını ve yeniliklerini güçlendiriyor. 128 GB depolama alanına sahip TCL 30 + çalışanların yaratıcı yeteneğini sergilemesini sağlayacak ürün yelpazesinde yenilikçi kamera özellikleri de içeriyor. 50MP Yapay Zekâ özellikli üçlü kameraya sahip TCL 30+ modelinde ultra geniş açılı bir ön kamera da bulunuyor, böylece çalışanlar rahatça görüntülü aramalarını gerçekleştirebiliyor. TCL 30+’daki 6,7 inç FHD+ AMOLED ekran sayesinde ayrıntılar net bir şekilde vurgulanıyor ve renkler güçlendiriliyor. Çalışanların çevrimiçi kalmak için telefon ekranlarında geçirdiği zamanın artması göz sağlıkları üzerinde olumsuz bir etkiye neden olabiliyor. Bu nedenle bu telefon, göz korumasını ve göz yorgunluğunu yönetmek için TCL'in gözleri korurken ekran deneyimini artıran öncü NXTVISION teknolojisi ile donatıldı. TCL 30+ TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmış olup donanım düzeyinde mavi ışığı %50’nin üzerinde azaltarak, renkleri bozmadan sunarak kullanıcılara konfor sağlıyor. TCL 30+ 5.010 mAh pil gücüne sahip olup gün boyu süren pil ömrüyle de çalışanların pil endişelerini ortadan kaldırıyor. 18W hızlı şarjı destekleyen bu telefon, ihtiyaç duyduklarında çalışanlara hızlı şarj imkânı da sunuyor. 

Uygun fiyatla birçok özellik bir arada

TCL’in uygun fiyatla birçok özelliği sunan ve ülkemizde üretimi yapılan akıllı telefonu TCL 30 SE de çalışanların en önemli yardımcılarından biri olan bir cihaz. 6,52 inç ekran, MediaTek işlemci ve 5.000 mAh pil ile gelen bu cihazın ön tarafında 8 MP çözünürlük sunan bir kamera da bulunuyor. Arka panelinde ise 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik özellikli üçlü kamera sistemi görev yapıyor. İşlemci tarafında MediaTek'in sekiz çekirdekli Helio G25 çözümünün tercih edildiği cihaz, 4 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleri sunuyor. Cihazın hafızasını microSD kart desteği sayesinde 512 GB'a kadar genişletmek de mümkün oluyor. Android 12 işletim sistemi ile gelen TCL 30 SE’nin 5.000 mAh pili 15W hızlı şarj desteği ile şarj olurken cihazda 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C portu, 3.5 mm kulaklık girişi ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikler de yer alıyor. 

Ses deneyimini üst seviyeye taşıyan kulaklıklar

TCL MOVEAUDIO ürün serisi de sahip olduğu özellikler ile sadece müzik dinleme, video izleme gibi aktivitelerde değil çalışanların işle ilgili içerikleri izlerken veya görüntülü bir görüşme yaparken yaşadıkları deneyimleri de üst seviyeye taşıyor. Yüksek performans sunacak şekilde geliştirilen gerçek kablosuz kulaklık TCL MOVEAUDIO S180, bir kulaklıkta olması gereken özelliklerin tamamını uygun fiyatla ve kaliteden ödün vermeden bir araya getiriyor. TCL MOVEAUDIO S180, barındırdığı gelişmiş ses engelleme ve gürültü izolasyon teknolojileri sayesinde alanının en sürükleyici dinleme deneyimini sunuyor.  TCL MOVEAUDIO kulaklıklarda farklı kullanım alanları için net ses sağlama ve ses özelleştirme imkânı da bulunuyor. TCL MOVEAUDIO S600'ün güçlü Aktif Gürültü Engelleme özelliği ve TCL MOVEAUDIO S180’in çift mikrofonlu hüzme biçimlendirici algoritması ile ortamdaki gürültüden etkilenmeden arama sırasında söylenenleri duymak kolaylaşıyor. Ayrıca MOVEAUDIO S600 ve TCL MOVEAUDIO S180’de bulunan Şeffaflık Modu sayesinde öğrenciler kulaklığı çıkarmadan etrafındaki sesleri duyabiliyor. İki modelde de bulunan Akıllı Kullanım Tespiti ise kulaklık takıldığında veya çıkarıldığında otomatik olarak sesleri başlatıyor ya da durduruyor.

Cebe sığan boyutu ile internete kolay erişim

Çalışma hayatında oldukça önemli olan bir konu da internet üzerinden içeriklerin hızlı bir şekilde indirilmesi ve yüklenmesi. TCL bu konuda da TCL MW42V modeli ile çalışanların yardımına yetişiyor. CAT4 bağlantısında 150 Mbps’ye kadar indirme, 50 Mbps’ye kadar yükleme hızı sunan bu modemde 802.11 b/g/n, 2.4 GHz - 1x1 MIMO WİFİ Hotspot desteği de bulunuyor.  Aynı anda 10 kullanıcıya kadar bağlantı imkânı ve 1500mAh batarya ile 6 saate varan kullanım süresi sunan modem, 108x55.6x11.65mm ölçülerinde cebe sığan boyutu ile çalışanların bağlantı ihtiyaçlarını karşılayabilmesi ile öne çıkıyor.


Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR