Kuralsız Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 18:58

Özcan: ''Kahramanmaraş ve Onikişubat Türkiye’de AK Parti’nin kalelerindendir.''

KAHRAMANMARAŞ - 24.09.2022 - HİBYA - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Halil Özcan, Kahramanmaraş ve Onikişubat'ın Türkiye’de AK Parti’nin kalelerinden olduğunu söyledi.

Yerel Siyaset
Giriş Tarihi : 24-09-2022 22:18
Özcan: ''Kahramanmaraş ve Onikişubat Türkiye’de AK Parti’nin kalelerindendir.''

Özcan'a, partisinin ''2023’e doğru şehir buluşmaları'' etkinliği kapsamında geldiği Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara eşlik etti.

AKDO’nun dondurma fabrikasını ziyaret eden Özcan, işletme sahibi Ahmet Davarcıoğlu’ndan bilgi aldı.

Özcan, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan memnun olduğunu, 2023 seçimlerinde kentten rekor beklediğini belirterek, ''Kahramanmaraş ve Onikişubat Türkiye’de AK Parti’nin kalelerindendir.'' dedi.

''Cumhurbaşkanımızın ABD’deki Türk Evi’nde, ülke devlet başkanlarını karşılaması, Türk milletine yakışır bir lider olarak duruşu bizleri gururlandırdı. '' ifadesini kullanan Özcan, ''Bütün dünya konuşuyor, ama bizim muhalefetimiz belki de kıskandığından görmüyor. Bu bizim için büyük bir onur ve gurur. Ne kadar gurur duysak azdır. Cumhurbaşkanımız kelle koltukta, bir mücahit gibi bu ülke için bu millet için canını vermeye hazır.'' diye konuştu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de ''Cumhurbaşkanımızı yeniden, hem de rekor oylarla seçeceğiz. Milletvekili seçimlerinde de rekor oy alacak, 6 milletvekili sayımızı 8’e çıkaracağız. Kahramanmaraş’a rekorlar yakışır.'' görüşünü dile getirdi.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ise teşkilat olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır şekilde gayret gösterdiklerini, kadrolarıyla 2023 seçimlerinde birinci olmaya gayret edip, çabaladıklarını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR