Kuralsız Haber
HV
28 MART Perşembe 16:55
Advert

Gür, güçlü ve sağlıklı saçların merkezi: S’Clinic

2012 yılında eczacı Sibel Ulutaş tarafından saç sağlığı için danışmanlık vizyonu ile kurulan S’Clinic; profesyonel ekibi ve en yeni teknolojik cihazları eşliğinde saç bakımı konusunda etkili ve bilimsel yöntemleri hayata geçiriyor.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 19-09-2022 13:34
Gür, güçlü ve sağlıklı saçların merkezi: S’Clinic

2012 yılında eczacı Sibel Ulutaş tarafından saç sağlığı için danışmanlık vizyonu ile kurulan S’Clinic; profesyonel ekibi ve en yeni teknolojik cihazları eşliğinde saç bakımı konusunda etkili ve bilimsel yöntemleri hayata geçiriyor. Sadece saç sağlığı konusunda Türkiye’nin ilk ve tek kliniği olarak tanınan S’Clinic, sağlıklı güzelliğin insan yaşamına değer kattığı inancıyla kişiye özel çözümler üretiyor. Şu an Türkiye çapında toplam 12 merkeze sahip olan, sene içinde de Londra, Paris, Bakü gibi şehirlerle yurt dışına açılarak merkez sayısını 17’ye ulaştırmayı hedefleyen S’Clinic, Biyolojik Büyüme Faktörü ile Saç Çoğaltma gibi saça dair birçok alanda öncüsü olduğu uygulamaları sayesinde birçok faktörden kaynaklanan saç sorunlarına en etkili çözümleri sağlıyor. Kendini her geçen gün yenileyerek, gelişen teknolojiye ayak uyduran, bilime dayalı ve patentli bakımlarıyla kendi kulvarını yaratan S’Clinic, saç ekimi yapmıyor; saçı çoğaltıyor ve güçlendiriyor.

Saç Ekimi Değil Saç Çoğaltma ve Güçlendirme…

S’Clinic’te uygulanan saç çoğaltma protokolünde; biyolojik kök hücre yöntemiyle elde edilen saç büyüme faktörleri içeren ve S’Clinic’ler için özel olarak formüle edilen serum tüm saç köklerine uygulanıyor. Tamamen fizyolojik olan bu özel formüllü serum, saç büyüme faktörlerini ve saç köklerini canlandırarak, saçların yeniden çıkmasını sağlıyor. Oldukça konforlu gerçekleştirilen işlem sırasında ağrı, kanama morluk oluşmuyor. Kişiden kişiye değişmekle birlikte, 15 günde bir yapılan S’Clinic Saç Çoğaltma seansları, 15 ila 20 dakika sürüyor. İşlem yapıldığı dışarıdan belli olmuyor. Uygulamadan sonra danışan rahatlıkla işine, randevusuna gidiyor. Toplam tedavi süresi 6 ay sürüyor. Şayet var ise önce saç dökülmesi durduruluyor, mevcut saçlar güçlendiriliyor.  6. ve 7. seanstan sonra yeni saçlar çıkmaya başlıyor.

Hem Erkekler Hem de Kadınlar için Etkili…

Erkek tipi yani Androgenetik Alıpecia kaynaklı saç köklerinin zayıflaması durumunda son derece etkili olan S’Clinic hem saç ekimi yaptıran hem de yaptırmayan erkeklere en etkili sonuçları sağlıyor. Saç ekiminden sonra 9 veya 10 hafta beklenerek gerçekleştirilen S’Cinic uygulaması sayesinde saç ekiminde tutunacak kök sayısı arttırılıyor ve ekilen saçların doğallaşmasına yardımcı olunuyor. Ekimde ense bölgesinden alınan saçlar S’Clinic uygulaması sayesinde güçleniyor, boşluklar da kapanıyor. Saç ekimine hazırlanan bir erkek için ise ense bölgesindeki donör saçı az olan kişilerin enseden alınacak saçlarının çoğaltılması ve güçlendirilmesi için uygulamanın gerçekleştirilmesinin yanı sıra ekim yapılacak yani kapanacak alanın da küçültülmesi konusunda da oldukça etkili sonuçlar elde ediliyor. Bu işlem sayesinde çoğu zaman saç ekimine bile gerek kalmıyor.

Kadınlarda ise, boya, ısı işlemler, hormonal sorunlar, hamilelik, stres veya vitamin eksikliği gibi nedenlerle oluşan saç seyrekliklerinde oldukça verimli sonuçlar elde ediliyor. Bununla beraber menopoz sonrası oluşan saç kayıplarında da etki gösteriyor.  

Saç Dökülmesine Son!

Çıkan saçların kalıcılığı, dökülme nedenine göre değişiklik gösteriyor. Genetik dökülmelerde mevcut saç korunuyor, güçlendiriliyor ve çoğaltılıyor. Ancak genetik dökülme 35’li yaşlara kadar devam ettiğinden ara ara bu veya benzeri uygulamalarla mevcudun koruması gerekiyor. Özellikle mevsimsel dökülme dönemlerinde S’Clinic’in özel formülle geliştirdiği vitamin ve şampuan gibi bakım ürünleriyle saçı desteklemek, bakım amaçlı 2 veya 3 seans uygulama yaptırmak, saçların en çok döküldüğü dönemleri, en az kayıpla atlatmayı sağlıyor.

Bilimsel Yöntemler ve Son Teknoloji ile 5000’den Fazla Başarı…

Saçta etkisi kanıtlanmış, bilimsel çözümler sunan S’Clinic, saç çoğaltma işlemini kişiye özel protokollerle gerçekleştiriyor. Saç danışmanlığı vizyonuyla kurulan merkez, bilgi birikimi yüksek, yenilikçi çözümler üreten, işine büyük özen gösteren uzmanlarıyla 2012’den bugüne kadar 5000’den fazla başarılı uygulamayı hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.

S’Clinic ile Evde de Bakıma Devam…

S’Clinic, elde edilen performansı desteklemek üzere özel formüllerle geliştirdiği bakım ürünleriyle de fark yaratıyor. Sibel Ulutaş’ın, saç bakımı konusunda yarattığı formülden yola çıkarak geliştirdiği bu ürünler merkezdeki özenli ve etkili bakımı eve taşıyor. Çok yakında yepyeni formüllerle ürün gamını daha da geliştireceğinin müjdesini veren S’Clinic’in ürünleri arasında vitamin, şampuan ve kolajen yer alıyor. K2 ve D3 vitaminlerini içeren özel formüllü S’Clinic S’D3 K2 vitamini, bağışıklığı desteklemesinin yanı sıra birçok etkiye sahip. D3 vitamini bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Soğuk sıkım zeytinyağı kaynaklı polifenollerce zengin içeriği, hücreleri onarıyor. K2 vitamini kalsiyum iletimini destekleyerek kemik ve diş sağlığını destekliyor. S’Clinic S Hair Şampuan ise içeriğindeki biyomimetik peptidler ile saçları kökten uca yeniden yapılandırıyor, dökülmenin durmasına yardımcı oluyor. Şampuandaki Salisilik Asit, Menthol, Yeşil Çay, Limon ve Nane Yağı özleri, saç derisindeki sebumu etkili bir şekilde azaltıyor. Peptidler, Aloe Vera, Panthenol, Çinko, Biotin, Niacinamid (Vit B3) ve Dut Özü saç tellerini besliyor, nemlendiriyor ve güçlendiriyor. Paraben, SLS ve silikon içermeyen ve %100 dönüştürülebilir materyallerle üretilen şişesiyle de sürdürülebilirlik konusundaki duruşunu gösteren bu şampuan, evde de en konforlu ve en verimli saç bakımının yapılabileceğini kanıtlıyor! S’Clinic’in özel olarak geliştirdiği en yeni ürünü olan S’Collagen, cilde, saça, kemiklere ve tırnaklara ihtiyacı olan etkili bakımı içeriden sağlıyor. Vücudumuzdaki kolajen kaybını yavaşlatan S’Collagen, 16 çeşit kolajenden oluşturulan en etkili karışım ile geliştirilmiş özel bir formüle sahip. Cildin daha genç, daha gergin ve daha dolgun görünmesini sağlayan S’Collagen, cildin ihtiyaç duyduğu bakım için adeta bir yapı taşı görevi görüyor. Kolajenlere ek olarak formülde yer alan hyaluronik asit cildin zamanla kaybettiği nemi ve dolgunluğu yeniden kazandırıyor; cildin pürüzsüz kalmasını destekliyor. Glutatyon içeriği cildi serbest radikallere karşı koruma altına alırken sistemde de detoks etkisi yaratıyor. Magnezyum, C vitamini, B5 vitamini, Çinko, B3 vitamini, B6 vitamini, Bakır, Biotin, B12 vitamini, Selenyum, cildin ve kemiklerin zamanla kaybettiği tüm mineraller için oldukça güçlü bir kaynak oluşturuyor.  

Saçınızı Ertelemeyin!

Gür, güçlü ve sağlıklı saçların merkezi S’Clinic’te yapılan ücretsiz saç analizinden sonra size özel oluşturulan uygulama protokolü sayesinde siz de herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek duymadan her geçen gün gürleşerek çoğalan, bakımlı ve göz alıcı saçlara kavuşacaksınız!

www.sclinic.com.tr

Instagram: @sclinicofficial

Randevu ve Bilgi için: 0532 422 79 73

S Clinic Hakkında; 

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Sibel Ulutaş, 2000 yılında dermokozmetik ve sağlıklı yaşam konseptinde bir eczane açtı. Bütüncül sağlık bakış açısıyla 12 yıl eczane eczacılığı yapan Sibel Ulutaş, bir yandan da aromaterapi, fitoterapi, ayratown sertifika ve fonksiyonel tıp eğitim programlarını tamamlayarak tüm bu bilgi birikimiyle 2012 yılında S’Clinic merkezini kurdu. Ruhunu ve tecrübesini bu işe adayan profesyonel ekibi ile en yeni teknolojik cihazlar eşliğinde etkili ve bilimsel yöntemler kullanarak danışanlarına hizmet sunan S’Clinic, kişiye özel çözümler üreterek saç ve cilt sağlığı alanında hizmet veriyor. Danışanlarına gereken tüm özen ve hassasiyeti gösteren S’Clinic, alanında ilk olma öncülüğü ile saç bakımında bütünsel yaklaşımları benimsiyor. Mezoterapi ve PRP’nin saç için faydalı işlemler olduğunu belirten Sibel Ulutaş, saç çoğaltmada asıl anahtarın kilit mantığıyla etki eden biyolojik kök hücre tedavisi olduğunu vurguluyor ve uygulamalarında buna odaklanıyor. Bütünsel saç sağlığı yaklaşımı ve şeffaflığı sayesinde bu günlere gelerek Türkiye çapında toplam 12 kliniği bulunan S’Clinic, bu yıl içerisinde Londra, Paris ve Bakü başta olmak üzere yurt dışına açılmayı ve şube sayılarını 17’ye çıkarmayı planlıyor.

S’Clinic ile ilgili merak edilenler:

Saçlar Neden Zayıflar? Saç zayıflamasının fizyolojik, genetik, psikolojik birçok nedeni olabilir. Bu nedenlere kalitesi düşen yaşam koşullarımız, değişen beslenme alışkanlıklarımız, uyku düzensizliği, boya, röfle ve ısıl işlemler de eklenince günümüzde neredeyse her iki kişiden biri saç problemi yaşıyor.

Saçlar Zayıflamaya Başladığında Kimden Yardım Alınmalı? Birçok kişi saçlarındaki kalite kaybı, seyrelme veya dökülme için kime danışacağını bilemiyor çünkü dökülen ve seyrelmiş saçlar hastalıktan öte kalitenin azalması ile ilgili bir durum… S’ Clinic tam bu aşamada devreye giriyor. Şikâyetleri dinliyor, saç analizi yapıyor ve kişiye özel en uygun uygulamayı öneriyor.

S’ Clinic’in Farkı Nedir? S’ Clinic eczacı Sibel Ulutaş koordinatörlüğünde kurulan; bilimsel, etkisi kanıtlanmış çözümler sunan bir saç sağlığı merkezi… Formülasyonu geliştiren eczacı ve uzmanlar ile birlikte saç çoğaltma işlemini kişiye özel bir protokol halinde uyguluyor.

Saç Ekimi Mi Saç Çoğaltma Mı Yaptırılmalı? S’Clinic’te yapılan saç analizinin ardından hangi yöntemden en iyi sonuç alacağı belirlenir. Saç çoğaltmaya uygun bir saç yapısı varsa seanslar düzenlenir. Saçlar ekime daha uygunsa saç ekimi konusunda uzman bir hekim ya da merkezde uygulama yapılması önerilir.

Saç Çoğaltma ve Saç Ekimi Arasında Ne Fark Var? Saç çoğaltma uygulaması saç ekimine alternatif değildir. Saç ekimi cerrahi bir yöntemdir. Saç döküleceği şekli almışsa ve ense güçlüyse, yönlerini doğru vererek yapılan bir ekim kişiyi çok mutlu edebilir. Ancak saç dökülmesi aktifse, enseden alınacak saç miktarı ekim yapılacak alan için yeterli değilse saç ekimi tam çözüm olmaz. Bazen de ekimin anestezi ve istirahat gerektiren bir durum olmasından dolayı kişi saç ekimini tercih etmeyebilir. Özetle hangi işlemin yapılacağı konusunda yaş, dökülme durumu, saç yapısı, beklenti belirleyici olur.

25 Yaşında Saç Dökülmesi Yaşayanlar Saç Çoğaltma Yaptırmalı Mı?  Saç çoğaltma özellikle genç yaşlardaki seyrelmelerde etkili bir uygulamadır. Genetik dökülmenin en yoğun olduğu 20’li yaşlarda saç ekimi yapılamaz çünkü saç ekimi için dökülmenin durmuş ve saçın dökülmüş şeklinin ortaya çıkmış olması gerekir. Erken dönemde yapılan ekimde kişi, kendi saçları dökülmeye devam edeceğinden, ekim öncesine göre daha seyrek bir saçla karşı karşıya kalabilir. Enseden alınan saçlar tekrar çıkmayacağı için hem ensedeki saçlarını kaybeder hem de saç dökülmesi devam edeceğinden sonuç kişiyi mutlu etmeyebilir 

Saç Çoğaltma Saç Ekimine Destek Olur Mu? Saç ekiminin ardından belli aralıklarla saç çoğaltma yaptırarak mevcut olanı korumak ve güçlendirmek saçın bütünsel onarım ve yapılanmasında yeni bir yaklaşım olarak kabul görüyor. Saç ekiminden önce enseden alınacak saçları güçlendirmek ve çoğaltmak, kapanacak alanı küçültmek; saç ekiminden sonra ise tam kapanmamış bölgeleri kapatmak ve ekilen saçların tutunmasını kolaylaştırmak için hem de ekimin daha doğal görünmesini sağlamak için saç çoğaltma uygulanabilir.

12 Seans Bittikten Sonra Ne Yapmalı? Saçlar için yaptırdım, bitti denilebilecek sihirli bir uygulama, tedavi veya bakım maalesef henüz geliştirilmedi. 12 seans saç çoğaltmanın ardından belli aralıklarla saçlara koruma seansı almak gerekebilir. Saç ekimi de yaptırılsa, bu tür işlemlerle de çoğaltılsa saça iyi bakmak şart çünkü saç zayıflaması ömür boyu devam eden bir süreç ve durdurmak mümkün değil.


Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR