Kuralsız Haber
HV
29 MART Cuma 18:45
Advert

Google Cloud iş yükleri için üstün koruma sunan FortiEDR artık Google Cloud Marketplace'te

FortiEDR, Windows, Windows Server, macOS, Linux iş cihazları ve şimdi de Google Cloud dahil olmak üzere günümüzde kurumlarda kullanılan en yaygın işletim sistemleri ve mimarilerde sınıfının en iyisi EDR koruması sunuyor.

Mobil Ağlar - Dijital Oyunlar
Giriş Tarihi : 23-09-2022 11:48
Google Cloud iş yükleri için üstün koruma sunan FortiEDR artık Google Cloud Marketplace'te

Fortinet'in otomatik uç nokta koruma, tespit ve müdahale çözümü FortiEDR Google Cloud'un Marketplace'inde yer aldı. Çözüm, kurumların FortiEDR'ın lider uç nokta koruma yeteneklerini Google'ın pazaryeri üzerinden edinmelerini kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda kurumların Google Cloud iş yüklerini koruma becerilerini de basitleştiriyor.

Tehditler daha sofistike ve kalıcı hale geldikçe, özellikle de uygulamaları buluta kaydırma sürecinde olan kurumlar uç noktalarını ve bulut iş yüklerini korumak için daha iyi yollar aramaya devam ediyor. Fortinet'in 2022 Bulut Güvenliği anketine göre, ankete katılan kurumların yüzde 58'i iş yüklerinin yüzde 50'sinden fazlasını bulutta çalıştırdıklarını söylüyor.

Windows, Windows Server, macOS, Linux iş cihazları ve şimdi de Google Cloud dahil olmak üzere günümüzde kurumlarda kullanılan en yaygın işletim sistemleri ve mimarilerde sınıfının en iyisi uç nokta tespit ve müdahale (EDR) koruması sunan FortiEDR, müşterilerin bu zorluğu çözmelerine yardımcı oluyor.

FortiEDR artık Google Cloud'un bir parçası olarak tek başına bir SaaS (Hizmet olarak Yazılım) olarak dağıtılabiliyor veya Sıfır Güven yeteneklerini şirket içinden çoklu bulut ve hibrit bulut ortamlarına kadar tüm kurumu kapsayacak şekilde genişleterek ek koruma sağlamak için Google Cloud'un BeyondCorp'u ile birleştirilebiliyor.

Kurumlar, çalışanlarının hangi cihazları kullandığına bakmaksızın FortiEDR'yi uç noktalara ve Google Cloud iş yüklerine kolayca dağıtarak fidye yazılımları da dahil olmak üzere en kaçamak ve zararlı yazılım türlerine ve tehditlere karşı koruma sağlayabiliyor.

FortiEDR ile Saldırı Yüzeyini Azaltın
FortiEDR, şirket içinde veya bulutta tüm kurum genelinde artan saldırı yüzeyini azaltmak ve güvence altına almak için tasarlandı. FortiEDR, 2022 MITRE ATT&CK Değerlendirmeleri'nde en iyi performanslardan birini göstererek etkinliğini kanıtladı ve en son saldırgan taktik ve tekniklerine ayak uydurmak için birden fazla düzeltme aracıyla birlikte geliyor.

Google Cloud müşterileri için FortiEDR, Google Cloud ortamlarını sadece saldırı yüzeyini azaltmakla kalmayan, aynı zamanda hasarın oluşmasını engellemek için çeşitli araçlar sağlayan güçlü davranış tabanlı güvenlik ile korumaya yardımcı olabiliyor. Birçok kurum bu ortamların güvenliğini sağlamak için ZTNA çözümlerine yönelirken, EDR'yi katmanlandırmak, saldırıların bu ilk savunmayı aşması durumunda zarar vermesini veya yayılmasını durdurmak için farklı bir koruma düzeyi sağlamaya yardımcı olabiliyor. FortiEDR çözümü, özellikle kritik iş yükleri için daha kapsamlı güvenlik, granüler kontrol ve görünürlük için optimize edildi. 

AdminAdmin

YORUMLAR