Kuralsız Haber
HV
28 MART Perşembe 21:13
Advert

Çayeli Danışma Toplantısı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Çayeli İlçe Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel Siyaset
Giriş Tarihi : 17-09-2022 10:16
Çayeli Danışma Toplantısı yapıldı

RİZE - 17.09.2022 - HİBYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Çayeli İlçe Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi. 

 

İl Başkanı Alim konuşmasında şunları söyledi:

“Seçime doğru gidiyoruz 2023 önemli bir seçim 2001’de erdemliler hareketi olarak başlayan ülkemizi, ülkemizle birlikte ilimizi baştan sona yeniden imar eden bu güzide topluluk, bu kutlu hareket inşallah 2023 seçimlerinde elde edilen kazanımları perçinleyecek 2023 seçimlerinden yine zaferle çıkacaktır. Aramızdaki  bağ, aramızdaki kardeşlik hukuku çok önemli. Görüyorsunuz bize alternatif olan bir muhalefet maalesef yok keşke olsa bizi perçinlerdi. Daha farklı projelerde yol gösterici bir muhalefet olmasını isterdik. Ancak ülkemizdeki muhalefeti ilimizdeki muhalefeti görüyorsunuz. Sadece bulunduğu bataklıktan çıkamayan bataklıkta çırpındıkça o çamuru tabiri caizse kusan bir anlayışa sahip. Yakın zamanda da ilimizde bunları gördük,  görüyoruz. Belki gündem olmak için bunları ortaya atıyorlar. Bilemiyoruz ama biz kendi çalışmalarımızla gündem olarak, kendi çalışmalarımızla hemşerilerimizin yanında varlığımızı, duruşumuzu gösteriyoruz. İnşallah 2023 seçimlerini yine zaferle kazanmış olacağız. Biz sadece seçim zamanı sokakta olan değil, her zaman sahada olan  siyasi bir hareketiz. Bizim siyasi hareketimizin mensupları milletine sevdalı yüce gönüllü neferlerden oluşuyor. Milletimizin derdiyle dertlenen hemhal olan kişilerle yol yürüyoruz."


Çayeli İlçe Danışma toplantısında konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemşehrilerine selamlarını ileterek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı toplantıya teşkilatın yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Salondaki bu tablo gösteriyor ki süreçleri en etkin şekilde muhasebeleştiriyor adım adım hedefe doğru kararlı bir biçimde kol kola kenetlenmiş bir şekilde yürüyüşümüzü sürdürüyoruz diye düşünüyorum. Danışma toplantısı vesilesi ile birlikteyiz ama hep iletişim halindeyiz. Gönülden gönül’e bağlantılar var birbirimizi unutmamız herhangi bir durum karşısında eksik etmemiz asla mümkün değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel davetli olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde liderlerle bir araya geldiği fotoğraf karesine dikkat çeken Yazıcı, "Özbekistan'dan bir fotoğraf yansıdı. Fotoğraftaki duruşu, dikkat çekilen özellikler itibariyle tarihimizin şanını ve ecdadımızın güç ve kuvvetini bir kez daha gördük ve gurur duyduk. Bu liderlik Türkiye'nin çok büyük bir kazanımı. Türkiye dünya coğrafyası için çok önemli bir yerde. Üç kıtanın kesiştiği kavşakta Asya, Avrupa, Afrika bu vatanın stratejik üstünlüğü demektir ama coğrafik stratejik üstünlük yetmez bir ülkenin hamlesi olması için ayrıca coğrafi stratejik üstünlüğünü ileriye taşıyacak hamle yapacak gelişmeler karşısında hukuku koruyacak gözetecek bir güce bir unsura daha ihtiyaç var. O unsur liderliktir. İşte Türkiye’nin o liderinin ismi Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerine yer verdi.
 İlçe Danışma Meclis Toplantısı sunumların müzakeresi edilmesi ile son buldu


Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR