Kuralsız Haber
HV
29 MART Cuma 14:11
Advert

Uzmanlar “okula dönüş” sürecini Milliyet’e anlattı

Gündeme ve yaşama dair birçok konuyu farklı bakış açılarıyla ele alan Milliyet Gazetesi, okulların açılmasına sayılı günler kala akıllardaki sorulara yanıt aradı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-08-2022 21:37
Uzmanlar “okula dönüş” sürecini   Milliyet’e anlattı

Gündeme ve yaşama dair birçok konuyu farklı bakış açılarıyla ele alan Milliyet Gazetesi, okulların açılmasına sayılı günler kala akıllardaki sorulara yanıt aradı. Uzmanlar, okula dönüş sürecinde öğrencileri ve velileri bekleyen konuları Milliyet okurları için yorumladı.

 

Hayatın yoğun akışı içinde bilgilendirici içerikleri okurlarıyla buluşturan Milliyet Gazetesi, 

 

24-25 Ağustos tarihlerinde yayımlanan “Okula Dönüş” dosyasındaki içerikleriyle ebeveynlere seslendi.

 

Okurlarını alanında uzman kişilerle buluşturan Milliyet Gazetesi, hazırladığı dosyada, okula başlama yaşının kaç olması gerektiğinden erken ya da geç başlamanın ne gibi olumsuz sonuçlar doğuracağına; çocuğun okula hazır olup olmadığının nasıl anlaşılacağından ebeveyn bağımlılığına kadar ailelerin akıllarındaki tüm sorulara yanıt verdi.

 

Okul fobisi nedir, çocuk okula gitmemekte diretirse ne yapmalı, hangi durumlarda uzmanlardan destek alınmalı, çocuğu okuldan almak doğru bir davranış mı, hangi aşamaya gelindiğinde okuldan almak gerekir, okuldan aldıktan sonra gelecek yıla hazırlamak için hangi adımlar izlenmeli gibi konulara da değinilen yazı dizisi, ebeveynler için bir rehber niteliğinde.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR