Kuralsız Haber
HV
29 MART Cuma 04:33
Advert

Ünlü oldu ayrıldı dediler....

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde 5 Eylül Pazartesi günü, son dönemin en dikkat çeken oyuncularından Merve Dizdar'ı ağırladı

MAGAZİN TV
Giriş Tarihi : 06-09-2022 14:42
Ünlü oldu ayrıldı dediler....

CEYDA DÜVENCİ'NİN KONUĞU: MERVE DİZDAR

 

Psikolojik destek aldık

Ezgi de Birkan da ben de hepimiz dağılmışız

Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım

 

Ünlü oldu ayrıldı dediler

Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri 

 

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde 5 Eylül Pazartesi günü, son dönemin en dikkat çeken oyuncularından Merve Dizdar'ı ağırladı. Merve Dizdar ve  Ceyda Düvenci NTV ekranlarında Dizdar'ın oyunculuğundan filmlerine, son filmi Tamirhane'den Masumlar Apartmanı'na, özel yaşamından tutkularına, özel yaşamından tutkularına, hayvan sevgisine dek pek çok konuda sohbet ettiler. Yayın sırasında stüdyoda birlikte oje bile süren Dizdar ve Düvenci, keyifli sohbetlere imza attılar.  

 

 

MERVE DİZDAR: ÇOK KEYİFLİ BİR DÖNEMİMDEYİM, İŞ HAYATIM ÇOK KEYİFLİ, ÇOK MUTLUYUM

"Çok keyifli bir dönemimdeyim. İş hayatım çok keyifli, çok mutluyum" diyen Merve Dizdar, NTV ekranlarında özel yaşamıyla ilgili ilgi çekecek açıklamalara imza attı. "Hayatımda oyunculuktan başka hiçbir şey düşünmedim ve yapmadım. Şunu yap Merve deseler yandık, baştan öğrenmem lazım" diyen Dizdar, "Selvi Boylum Al Yazmalım'ı her izlediğimde ağlarım" dedi. 

ÜNLÜ OLDU AYRILDI DEDİLER

Özel hayatına değindiği sohbetlerinde ise son derece samimi olan Merve Dizdar, "Ünlü oldu ayrıldı dediler. Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri" dedi. 

PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK

2 sezon boyunca rol aldığı ve çok ses getiren Masumlar Apartmanı konusun açıldığında ise Merve Dizdar, yine tüm samimiyetiyle cümle kurdu. Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik destek aldın mı?" sorusuna şöyle yanıtladı: "Tabii. Aldık. Bi gün evde perdelerim kapalı oturuyorum, her zaman perdelerimi açarım güneş girsin, prodüksiyon beni alıncaya kadar öyle oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız...   Hoppidi hoppidi gidemiyorsun ki sete! Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim" 

 

Yapımcılığını BBO Yapım  Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın  üstlendiği Bambaşka Sohbetler, hafta içi her gün NTV ekranlarında 19:00’da ekrana geliyor.  

AdminAdmin

YORUMLAR