Kuralsız Haber
HV
29 MART Cuma 00:08
Advert

Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'nda Bayram Coşkusu

Türkiye Sigorta, Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kahramanmaraş’taki Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda çocuklarla bir araya gelerek, coşkuyla kutladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2023 15:47
Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'nda Bayram Coşkusu

Türkiye Sigorta, Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kahramanmaraş’taki Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda çocuklarla bir araya gelerek, coşkuyla kutladı.

Türkiye Sigorta, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’nde kurulumu devam eden Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda düzenlenen Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde çocuklarla buluştu. 

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Türkiye Sigorta üst yönetimi ve bölge ekiplerinin katıldığı programda, yüz boyama, basketbol, futbol gibi oyunların yanı sıra YGA bilim atölyesi, Dünya Etnospor Konfederasyonu mas güreşi, binicilik, okçuluk ve daha birçok etkinlikle keyifli vakit geçiren çocuklar, sihirbaz gösterileriyle güne devam etti. Kütüphane ve etüt merkezinin faaliyete geçtiği obada, üniversiteye hazırlanan öğrencilere özel online eğitimler için de bir bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Etkinlik süresince çocuklara bayramlık ve oyuncaklar hediye edildi. 

Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda düzenlenen bayram etkinliklerine katılan Atilla Benli, “Ramazan boyunca deprem bölgesinde vermiş olduğumuz iftar ve sahur etkinliklerinin yanı sıra Türkiye Sigorta Dayanışma Obamızda Ramazan Bayramı ve 23 Nisan coşkusunu halkımızla birlikte yaşıyoruz.” dedi. 

Benli sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye Sigorta olarak deprem bölgesine desteklerimizi sürdürülebilir kılmaya, yaralarımızı birlikte sarmaya ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın bayram sevincini yaşamaları için tüm gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramımızı ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR