Kuralsız Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 22:14

Skywell Yeni Süper Şarj Teknolojisiyle 5 Kat Daha Hızlı Şarj Süresi Sunuyor

Skywell’i Üreten Teknoloji Firması Skyworth 4C süper hızlı şarj teknolojisini dünyaya tanıttı

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 20-04-2023 17:01
Skywell Yeni Süper Şarj Teknolojisiyle 5 Kat Daha Hızlı Şarj Süresi Sunuyor

Skywell’i Üreten Teknoloji Firması Skyworth 4C süper hızlı şarj teknolojisini dünyaya tanıttı

Uluslararası Şangay Otomobil Fuarı’na katılan Çin’in en büyük teknoloji firmalarından Skywell’in üreticisi Skyworth, teknolojik donanımlarla ürettiği Skywell model elektrikli araçların dolum süresini minimuma indiren 800V+4C süper hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Araçları 0’dan yüzde 80 doluluğa 7,5 dakikada ulaştıran 4C süper hızlı şarj teknolojisi, Skywell’ler ile fosil yakıtlı otomobiller arasındaki dolum süresi farkını neredeyse ortadan kaldırıyor. 

Elektrikli araç endüstrisinin gelişimine liderlik etme misyonuyla hareket eden Çin merkezli Skywell’i üreten teknoloji şirketi Skyworth, geliştirdiği süper hızlı şarj teknolojisiyle, 2023’ün en büyük otomobil fuarı olan Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı’ndaki yerini aldı. Özellikle elektrikli otomotiv sektörünün rekabet sahası haline gelen fuarda 800V+4C süper hızlı şarj teknolojisini tanıtan Skyworth, Skywell ürünlerinde yeni bir teknoloji sunarak sektörün en büyük sorunu olarak gösterilen uzun süren şarj dolum problemini ortadan kaldırıyor. 

Günümüz teknolojisine göre 5 kat daha hızlı şarj etme imkânı sağlıyor

Ulu Motor distribütörlüğünde Türkiye ve Avrupa’da satışa sunulan 642 kilometre menzilli Skywell araçlarını şarj ederken 0’dan yüzde 80 doluluk oranına ulaşmasını 7,5 dakikaya düşüren Skyworth, fosil yakıtlı araçlar ile elektrikli araçların dolum süresi arasındaki farkı neredeyse sıfıra indiriyor. Günümüz teknolojisiyle yüzde 30’dan yüzde 80 doluluk oranına yaklaşık 40 dakikada ulaşabilen Skywell ET5 modeli, yeni 4C süper hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 7,5 dakikada 500 kilometre menzil yapacak kadar dolum gerçekleştirebilecek. Böylece araçlar, mevcut duruma göre 5 kat daha hızlı şarj edilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR