Kuralsız Haber
HV
29 MART Cuma 01:49
Advert

Özdağ: “Türk devletini Türk milletine geri vereceğiz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir sosyal medya platformunun kanalına konuk olarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2023 14:00
Özdağ: “Türk devletini Türk milletine geri vereceğiz”

Özdağ, Türkiye’deki sığınmacı sayının arttığının altını çizerek, “Her gün yüzlerce veya bin, bin beş yüz kişi değişik yerlerden giriyor. Bunu engelleyemiyorlar. Engellemek istemiyorlar. Biz olursak engelleriz. Sınırlarından mayını söken bir Türkiye böyle bir göçü engelleyemez.” ifadelerini kullandı.

“Kimse gönüllü gitmez”

Kimsenin gönüllü olarak gitmeyeceğini söyleyen Özdağ, “Gerekirse zorla, stratejik bir planla bu kavimler göçünü durduracak ve geri yollayacak, tarihte ilk geriye göç hareketini organize edecek partinin adı: Zafer Partisi’dir. Projenin adı da: Anadolu Kalesi’dir.” dedi.

“AK Parti’nin psikolojik harp mekanizmasının bir provokatörüdür”

Özdağ, Nagehan Alçı’nın geçmişte FETÖ’nün sivil toplum kuruluşu olduğunu söylediğini ileri sürerek, şunları kaydetti:

“Bir zamanlar Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye demokrasi getireceğini söylerdi. Ergenekon dönemlerinde TSK mensuplarına her gün hakaret ederdi. AK Parti’nin psikolojik harp mekanizmasının bir provokatörüdür. Şimdi de Türkiye’nin işgalini savunuyor. Bunlar milli kimliksiz, vatan duygusu gelişmemiş ve iktidara kayıtsız şartsız hizmet konusunda her türlü destek içerisinde olan elemanlardır.”

“Türk devletini Türk milletine geri vereceğiz”

Türk devletinin Türk milletinin elinden alındığını iddia eden Özdağ, “Tarikat ve cemaatler devlete ortak olamazlar. Birisi tarikat ve cemaat üyesi olduğu için devlette, bürokraside yükseltilemez. Türk devletini Türk milletine geri vereceğiz.” diye konuştu.

“Kendinize yalan söylemeyin”

Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Erdoğan açılımı yapamadı, ben yapacağım.” Sözlerini hatırlatarak, “Hem ‘Türk milliyetçisiyiz’ hem ‘Atatürkçüyüz’ deyip PKK ile müzakereyi kabul ediyoruz diyorsanız bakın o zaman Türk milletçisi değilsiniz. Atatürkçü değilsiniz. Kimseye ve kendinize yalan söylemeyin.” dedi.

“Ekrem İmamoğlu, ikinci Erdoğan’dır”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında konuşan Özdağ, “İmamoğlu, ikinci Erdoğan’dır. CHP’deki Erdoğan’dır. İmamoğlu, büyükelçilerin cumhurbaşkanı adayı, Türk milletinin değil. İmamoğlu’nun siyasette kutsalı yok. Cengiz İnşaat’la da kucaklaşıyor, HDP ile de kucaklaşıyor. Türkiye’nin 20 yıllık Erdoğan macerasından sonra bir de İmamoğlu macerasına ihtiyacı yok.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR