Kuralsız Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 11:57

Destici: ″Halkın ve hakkın yanında olmaya devam edeceğiz″

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin kuruluşunun 30. yıl dönümü için düzenlenen etkinlikte konuştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-01-2023 12:36
Destici: ″Halkın ve hakkın yanında olmaya devam edeceğiz″

Destici’nin konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Büyük Birlik Partisi, 29 Ocak 1993 günü kendini milliyetçi, maneviyatçı, sivil ve katılımcı kavramlarıyla ifade edilerek kuruldu. 30 yıldır ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız uzun ve meşakkatli bir yolculuğu sizlerle birlikte sizlerin desteğiyle birlikte milletimizin duasıyla birlikte sürdürüyoruz.

Dünümüz temiz, günümüz temiz, yarınımız temiz olacak inşallah. Siyaset sahnesine milli mutabakat çağrısıyla çıktık. Çağrımızda o günden bugüne geçen 30 yılda her kelimesiyle canlı, her kelimesiyle geçmişe, bugüne ve geleceğe ışık tutan hedefler var.

Değerlerimize, o değerlerin bizi kardeş yaptıklarına sımsıkı sarıldık ama bizden olmayana ya da kendilerini bizden görmeyenlere de hep saygılı olduk. Hiç kimsenin düşmanımız bile olsa zulme maruz kalmasına rıza göstermedik.

Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet tarihi boyunca parçalanması için içeriden ve dışarıdan en fazla gayret gösterildiği günlerde ülkemizin, milletimizin, varlığımızın ve birliğimizin her daim güvencesi ve umudu olmuştur.

Milletimiz içindeki etnik köken, inanç, mezhep farklılıklarının ülkemiz ve milletimiz için büyük bir zenginlik olduğunu, bizi ayrıştırmamasını, farlılıklarımızla birlikte güçlü olabileceğimizi bunun için de birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini ifade ettik. Bugün de aynı noktadayız. Bugün de çokluk içinde birlik diyoruz.

Bizi bölmek isteyenlere, bizi parçalamak isteyenlere bugüne kadar müsaade etmediğimiz gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Sizlerden ve milletimizden aldığımız güçle hakkı ve halkı esas tutarak yolumuza devam ettik bundan sonra da her zaman halkın ve hakkın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR