Kuralsız Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 23:05

Başkan Büyükkılıç: “Türkiye’nin en yeşil Millet Bahçesi’ni oluşturuyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin 1 milyon metrekaresinin tamamen yeşil alan olacağını belirterek, ağaç dikme ve peyzaj çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-10-2022 14:18
Başkan Büyükkılıç: “Türkiye’nin en yeşil Millet Bahçesi’ni oluşturuyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaat çalışmaları sürdürülen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlkbahar mevsiminde tamamlanması planlanan 1 milyon 260 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi ile ilgili konuşan Başkan Büyükkılıç, “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde değişik spor etkinliklerine fırsat verecek çalışmalarımız hızla devam ediyor. Önümüzdeki mayıs ayı itibariyle burada tüm çalışmalara hem fırsat verilecek hem de Millet Bahçemiz hayata geçmiş olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin önemli bir merkez olacağını belirterek, “Burada yeme içme mekanlarının yanında değişik etkinliklerin olacağı müzelerimiz, kütüphanemiz, yürüyüş ve bisiklet yollarımız gibi, aynı zamanda kapalı yüzme havuzlarımız ile orası önemli bir merkez haline dönmüş olacak.” diye konuştu.

Şehre değer katacak vizyon projelerden birisi olan ve 1 milyon metrekaresi yeşil alan olacak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ağaç dikimlerinin devam ettiğini söyleyen Büyükkılıç, alanda mevcut 6 bin ağacın yanı sıra 22 bin ağacın daha millet bahçesinde yer alacağını ifade etti.

  • Hibya Haber Ajansı
AdminAdmin

YORUMLAR