Kuralsız Haber
HV
19 NİSAN Cuma 11:53

Arıkan: “Çocuklar kendilerine getiri sağlayabilecek alanlarla ilgileniyor”

Aktio Danışmanlık Kurucu Ortağı İlkay Arıkan, çocukların kendilerine getiri sağlayabilecek yeni alanlarla ilgilendiğini söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 17:22
Arıkan: “Çocuklar kendilerine getiri sağlayabilecek alanlarla ilgileniyor”

Videolu Haber

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl "Finansın Ötesi: Dünyanın Geleceğine Yatırım" temasıyla hibrit olarak düzenlenen 6. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi gerçekleşti.

Kongreye katılan Aktio Danışmanlık Kurucu Ortağı İlkay Arıkan, Hibya Haber Ajansı ile yaptığı söyleşide kongre ve sermaye piyasası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Arıkan, kongreye olan yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllar önce bu kongreyi başlatırken hayallerimiz buydu. Sektörün bir araya geldiği, insanların gündemdeki konuları tartıştığı ve de birbirleriyle kaynaşıp networking yapabildiği bir ortam yaratmaktı. Bugün 2 yıllık pandemi aralığından sonra bunun gerçekleştiğini görmek gerçekten çok mutlu etti.” ifadelerini kullandı.

Yeni jenerasyonun sermaye piyasalarına olan ilgisinin yüksek olduğuna dikkati çeken Arıkan, “Yeni oluşmuş olan kripto piyasasının da etkisi var. Çocuklar babaları gibi sabit getirili enstrümanlarla değil, kendilerine getiri sağlayabilecek yeni alanlarla ilgileniyor. Sermaye piyasasının geleceği önümüzdeki on yıllarda katlanarak artacak.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin

YORUMLAR